Zilan Duru

Zilan Duru Kimdir? Zilan Duru Boyu Kilosu, Kaç Yaşında, Nereli?

İnci Taneleri dizisinde Aleyna’yı canlandıran Zilan Duru kimdir, Zilan Duru kaç yaşında, Zilan Duru nereli, Zilan Duru boyu kilosu kaç, Zilan Duru rol aldığı dizi ve filmler neler? İşte Zilan Duru hakkında detaylar.

Zilan Duru Kimdir?

Zilan Duru 20 Temmuz 1988 tarihinde Diyarbakır’da dünyaya gelmiştir. Türk dizi ve sinema oyuncusu.

Zilan Duru Sadri Alışık Kültür Merkezi ve Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon bölümü mezunudur. 2007 yılında oyunculuk hayatına başlayan Duru, “Kuzey Rüzgarı” dizisinde Selçuk Yöntem’in kızı Umut karakterine hayat vermiştir. Zilan Duru, Serenay Sarıkaya ve Tolgahan Sayışman ile Lale Devri dizisinde başrolleri paylaşmıştır.

2010 Avon Yüz Güzeli yarışmasında 1. seçilen Zilan Duru, sonrasında 20.000 kişi arasından seçilen ve şimdiye kadarki birinciler arasında yapılan “Avon Güzeller Güzeli” yarışmasında 1. olmuştur. Dünya Kadınlar gününü takip eden günlerde, Mart 2011’de vizyona girmiş olan, Ağrı Doğubeyazıt’ta çekilen “Kir” (Qırej) isimli kadın hakları ile ilgili sinema filminde başrol oynayan Duru, ayrıca birçok dizi ve filmde rol almıştır.

Zilan Duru, Nisan 2019’da 12. Uluslararası Elazığ Film Festivali Gelecek Vaad Eden En İyi Kadın Oyuncu Ödülüne layık görülmüştür. 2023 yılında Legends Fashion Stars Awards’da “Yılın En Dikkat Çeken Kadın Oyuncusu” ödülüne ve Blue Moon Awards ödüllerinde “Meslek başarı” ödülüne layık görülen Zilan Duru, kariyerine sunucu ve oyuncu olarak devam etmektedir. Zilan Duru son olarak “İnci Taneleri” dizisinde Aleyna karakterine hayat vermiştir.

Zilan Duru Boyu Kaç?

Zilan Duru 1.67 metre boyundadır.

Zilan Duru Kaç Kilo?

Zilan Duru 50 kilo ağırlığındadır.

Zilan Duru Burcu Nedir?

Zilan Duru yengeç burcudut.

Zilan Duru hakkında hazırladığımız bu içeriği beğendiyseniz https://Kimdirkim.com sayfamızda diğer merak ettiğiniz kişilerin yazılarını da okuyabilirsiniz.

The post Zilan Duru first appeared on Kimdir Kim, Ünlülerin Hayatı, Boyu, Nereli, Yaşı, Faydalı Bilgiler.

Buna benzer konular;

Yazarın diğer yazıları;

Hiç yorum yok

Siz yorum yapın